Help, ik heb een vlieg ingeslikt – Mark van Vliet

Voorstelling

Help, ik heb een vlieg ingeslikt – Mark van Vliet

Een spannende, muzikale voorstelling met heel veel dieren en prachtige klassieke muziek van o.a. Saint-Saëns, Rossini en Tchaikovsky.

Help-ik-heb-een-vlieg-ingeslikt-Foto-nvt-jeugdtheater.1-1

Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Die vlieg blijft maar rondjes vliegen in zijn buik! Hij kijkt rond in zijn slaapkamer en begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Als je goed luistert hoor je ze stuk voor stuk in de muziek. Maar zou het ze lukken om de vlieg uit zijn buik te krijgen?

Klassieke muziek is Mark van Vliet met de paplepel ingegoten. Zijn vader speelde jaren in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zo raakte hij zelf ook verslingerd aan muziek. In deze voorstelling laat hij kinderen op een speelse manier in aanraking komen met de prachtige klanken en beeldende kracht van klassieke muziek.

‘Help! Ik heb een vlieg ingeslikt’ is een speelse manier voor kinderen (en volwassenen) om in aanraking te komen met de prachtige klanken en beeldende kracht van klassieke muziek.

“Mark van Vliet beheerst de kunst van de ultieme one-man-show, maar weet ook feilloos hoe een kind zich zou voelen als hij alleen in de kamer zou zijn met een vlieg in de buik… Knap gedaan.” Marleen Hiemstra, Cultuurbarbaartjes

“Ik wilde nog noemen dat ik Help, ik heb een vlieg ingeslikt eruit vond springen. Creatief, ook leuk voor volwassenen, en lekker niet zo voorzichtig. Kinderen kennis laten maken met klassieke muziek vind ik ook altijd mooi.” Janneke Everaars, Nieuwe Bibliotheek

Bekijk HIER alvast een voorproefje.

Leeftijd:                       voorstelling 4+

Duur voorstelling:    45 min

Datum:                        maandag 26 maart 2018

Locatie:                       Reggehof

Capaciteit:                 120 kinderen

Indeling
Help, ik heb een vlieg ingeslikt!
Door: Mark van Vliet
Datum: maandag 26 maart 2018
Locatie: Theaterzaal De Reggehof
Voorstelling 1, 10.30 uur
OLV Bentelo 52
Stedeke 60
OBS Wiene 11
Totaal 123
Voorstelling 2, 13.00 uur
Heeckeren 80
Twickelo 21
Totaal 101
Totaal Help, ik heb een vlieg ingeslikt 224
Lesbrief