Aanbod

De Stichting CuBaHof heeft weer een mooi schooljaar voor de boeg. Er zijn boeiende, mooie en grappige voorstellingen en kunstzinnige workshops in het Kunstmenu en de Veldtocht in Markelo. We organiseren samen met andere partijen voor diverse groepen activiteiten, zoals de Proeflestuinen en de Instrumentencarrousel met de Muziekschool Hof van Twente en met de Hofbibliotheek Schrijver in de klas. 

Daarnaast sluiten we de periode af van het project Cultuureducatie met Kwaliteit, De Hof, daar zit muziek in. En de muziek blijft! Elke schoollocatie heeft op eigen wijze een borgingsplan geschreven. Met dit plan zijn de muzieklessen een vast onderdeel geworden in het curriculum. We zijn we erg trots op de scholen en de samenwerking met de Muziekschool Hof van Twente!

Verder is de erfgoed leerlijn in Delden een feit in samenwerking met onderwijskundigen Zeeman & de Regt en komend schooljaar wordt i.s.m. onderwijskundige Willemijn Zwart van Kom voor Taal de laatste slag geslagen om ook daar te starten met de pilot erfgoed leerlijn Markelo. In 2019 gaan we ook aan de slag met een dergelijke leerlijn in Goor en in de kleine kernen.