Bangedierenbos

Voorstelling Bangedierenbos – tijdens de Kinderboekenweek

Tijdens een wandeling komt de dappere Lena terecht in Het Bangedierenbos, waar alle dieren bang zijn voor De Grote Gevaren. Al heeft geen van hen die Gevaren ooit gezien. Lena besluit om de dieren te helpen en De Grote Gevaren op te zoeken. Zijn die wel zo eng als de dieren denken? En lukt het Lena om de dieren zonder angst te laten leven?

Het Bangedierenbos is een sprookjesachtige en muzikale voorstelling naar het gelijknamige boek van Willem Wilmink, met muziek van Harry Bannink. We volgen Lena’s wonderlijke reis langs struikrovers, griezelige kabouters en een draak. En wat blijkt? Zelfs de grootste griezels gaan niet zonder angst door het leven.

Theater Sonnevanck biedt via Rijnbrink een aanvullende training aan voor leerkrachten, leesconsulenten en educatiemedewerkers van de bibliotheek. In deze training wordt op een toegankelijke en fijne manier met elkaar gewerkt aan het vergroten van de waarde van het bezoeken van een theatervoorstelling. Rijnbrink vindt dit zo belangrijk en waardevol dat ze deze training kosteloos aanbieden voor de groepen en leerkrachten die de voorstelling bezoeken.

Datum/locatie training: donderdag 26 september van 15.30 uur tot 17.00 uur en donderdag 17

oktober van 15.30-17.00 uur in herberg de Pol in Diepenheim

Leeftijd:                            groep 3 t/m 5

Duur voorstelling:          60 minuten

Datum:                             donderdag 3 oktober, vrijdag 4 oktober
succesoptie: dinsdag 1 oktober

Locatie:                            Herberg de Pol in Diepenheim

Capaciteit:                       maximaal 60 leerlingen, 2 voorstellingen per dag

Aanbieder:                       Theater Sonnevanck